Tarvitsetko omaa rauhaa gradusi tai väitöskirjasi kirjoittamiseen?

Loimaan evankelisen kansanopiston asuntolasta voi vuokrata oman huoneen, jossa voit työskennellä omassa rauhassa ja keskittyä tutkimuksen tekemiseen. Yhteyden internettiin omalta läppäriltäsi saat opiston langattoman WLAN -verkon kautta. Voit tulla vaikka viikoksi kerrallaan.

 

160 euron viikkohintaan sisältyy oma asuinhuone sekä ruokailut opiston ruokalassa maanantaista perjantaihin (aamupala, lounas, päiväkahvi ja päivällinen). Huom! Maanantaisin ei aamupalaa eikä perjantaisin päivällistä. Ruokailumahdollisuus vain lukuvuoden ja kesäkurssiviikkojen aikana.

 

Varaukset

Tiedustele huonetilannetta:

Loimaan evankelinen kansanopisto

Opistontie 4, 32210 Loimaa

Toimisto p. 02 7627 217, 050 4488 470

sähköposti toimisto@leko.fi

 

Asuntola sijaitsee päärakennuksen yhteydessä. Huoneissa on WC, henkilökohtaiseen suihkutilaan erillinen sisäänkäynti käytävän puolelta. Asuntolassa on yhteiskeittiö ja tv-huone sekä sauna. Suurimpaan osaan huoneista on langaton internet-yhteys. Asuntolan keittiössä voit valmistaa itsellesi pientä purtavaa kello 22 asti, jolloin alkaa hiljaisuus. Pyykkitupa sijaitsee asuntolan alakerrassa. Vieraiden on poistuttava asuntolasta kello 21 mennessä. Lemmikkieläinten kanssa majoittuminen asuntolaan ei valitettavasti ole mahdollista.