Vapaa-aika

Opiston omaa tarjontaa

Opiston saunavuorot ovat keskiviikkoisin (tytöt klo 16.30 – 18.00 ja pojat klo 18.15 – 20.30). Saunatilat ovat asuntolan alakerrassa, pyykkituvan lähellä.

Opistolta löytyy lisäksi mm.

biljardipöytä, jalkapallopeli ja kuntoilulaitteita päärakennuksen alakerrassa

lentopallo-, jalkapallo- ja tenniskenttä ovat pihapiirissä

 

 

 

 

 

 

 

salivuoro viereisellä Opintien koululla

 

 

Loimaalta löydät monipuoliset harrastusmahdollisuudet aina uimisesta jääkiekkoon ja golfista autourheiluun.

Vesihovi ja Hirvihovi muodostavat yhdessä urheilu- ja liikuntakeskuksen, jossa on mm. kylpylämäinen uimahalli ja hyvin varusteltu kuntosali. Keskus sijaitsee noin puolen kilometrin päässä opistosta.

Puistokadun liikuntahallista löydät SM-sarjan lentopalloa kun Loimijoen Hurrikaani pelaa. Liikuntahalli on myös monen muun seuran ja lajin kotiluola. Esimerkiksi koripallon ylpeys LoKoKo taistelee pisteistä Puistokadun liikuntahallissa.

Jääkiekon harrastaminen on mahdollista Rocketsien riveissä. Taitotasoa löytyy laidasta laitaan, ole rohkeasti yhteydessä. Rocketsien kotiareenana toimiva Domus -areena on myös Curling Club Loimaan peli- ja harjoitusareena.

Jalkapallon tai futsalin harrastamisen ei tarvitse loppua muuttaessasi Loimaalle, Loimaan palloseuraan pääset potkimaan palloa hyvässä seurassa.

Tenniksen ja sulkapallon harrastajat löytävät hyvät puitteet lajiinsa Loimaan tennishallista.

Jankko Ry :ssä pääset monipuolisesti yleisurheilun pariin. Jankossa on mahdollista harrastaa lentopalloa, ampumahiihtoa, suunnistusta, hiihtoa sekä yleisurheilun eri lajeja. Yleisurheiluun Loimaalta löytyy myös muita seuroja ja mm. Loimaan Leiskussa voit harrastaa lisäksi salibandyä ja painonnostoa. Loimaan Voiman riveissä pääset mukaan mm. yleisurheiluun, voimailuun, palloiluun, hiihtoon tai leppoisasti vain kuntoiluun.

Urheilukeskuksesta löydät monipuolisia mahdollisuuksia, myös kuntosalin, joka on ilmainen ja jossa treenaavien kesken vallitsee hyvä henki.

Harrastatko kamppailulajeja vai onko kahvakuula vienyt mukanaan? Tai oletko kenties kiinnostunut aloittamaan uuden harrastuksen? Ota yhteyttä Kuljun Kamppailuklubiin tai Budoseura Ipponiin.

Kirjasto sijaitsee muutaman sadan metrin päässä opistolta. Siellä on hyvät valikoimat eri alojen kirjoja, sanoma- ja aikakauslehtiä sekä av-aineistoa. Opistomme opiskelijana voit käyttää kaukopalvelua.

Teatterin harrastajista Loimaalla huolehtii Loimaan teatteri. Näyttelemisestä kiinnostuneet voivat rohkeasti ottaa yhteyttä!

Jousiammuntaan Loimaalta löytyy myös paikka ja mukaan voi lähteä milloin vain. Aloittelevan ei tarvitse lähteä yksin kokeilemaan, vaan ohjausta saa jatkuvasti Prättä-Jouset ry :n opastuksella.

Pyöräilyn, maastohiihdon ja yleisestikin erähenkiset löytävät samanhenkistä seuraa puolestaan Loimaan Latu ry :n riveistä.

Loimaalta löydät myös partiotoimintaa ja mukaan pääset helposti.

Golfin harrastajille Loimaan alueelta löytyy parikin hyvää kenttää. Harrastamaan pääset Loimijoki Golfissa tai Alastaro Golfissa.

Autourheilun ystäville Alastaron moottorirata tarjoaa vauhdin hurmaa niin kiihdytyskisojen kuin ratapäivienkin muodossa, muitakaan radan tapahtumia unohtamatta.

 

Löydät Loimaan seudun tapahtumia täältä.