Kurssitoiminta

Monipuolisuutta ja laatua

Järjestämme erityisesti kesällä, mutta myös muina vuodenaikoina laadukkaita kursseja harrastajille, työelämän ammattilaisille ja jatko-opintoja suunnitteleville. Tarjoamme valmiskurssien lisäksi eri asiakasryhmille räätälöitäviä koulutus- ja palvelupaketteja. Kurssien kesto vaihtelee parin päivän lyhytkursseista laajoihin aihekokonaisuuksiin.

Yhtäjaksoista oppimista ja ohjausta

Pääosa kursseistamme on yhtäjaksoisia. Voit perehtyä rauhassa uusiin asioihin opettajan ohjauksessa. Ja seuraavana päivänä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Lyhytkursseille voit tulla  lukuvuoden aikana tai kesä- ja elokuussa. Kurssien kesto 2-5 päivää. Tarjolla virkistys-, valmennus- ja ammatillisesti kehittäviä kursseja useilta eri aloilta.

Räätälöimme myös ammatillista täydennyskoulutusta eri alojen työntekijäryhmille ja asiantuntijoille.

Löydät ajankohtaisen kurssivalikoimamme valitsemalla päävalikosta Opintotoiminta -> Kurssitoiminta -> ajankohtaiset ja tulevat kurssit näkyvät valikossa

Kysy lisää kurssitarjonnastamme: toimisto@leko.fi tai  (02) 7627 217 tai 050 4488 470

 

Ilmoittautuminen yleensä kaksi viikkoa ennen kurssin alkua ellei kurssin kuvauksessa ole mainittu muuta ilmoittautumisaikaa. Ilmoittaudu kurssille näiden sivujen yläosassa olevan ”Hakulomake” –linkin kautta.

Opisto pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.