Kenttäkeittimen käytön peruskurssi

Kurssi antaa perusvalmiudet soppatykkiruoan valmistukseen kenttäkeittiöllä. Opistolla on mahdollista yöpyä kurssin ajan 2 hh huoneissa omin liinavaattein. Majoitus sisältää aamupalan.

Ajankohta: Perjantai 24.5.2024 klo 18-21 ja lauantai 25.5.2024 klo 9-16
Kurssin vetäjä: Jari Heiska
Kurssin hinta: 40 €
Yöpyminen: 40 €

Kurssin sisältö:

  • Perus reseptiikkaa, Gastronomiaa keitoista – Jari Heiska
  • Matematiikka, ruokailijoiden-ja raaka-aineiden määrien huomioiminen ruoanlaitossa – Jari Heiska
  • Keittimen käyttöä ulkotapahtumissa – Jari Heiska
  • Kokemuksesta opittua ”tee näin – älä tee näin” – Juhani Forma
  • Keittimen kuljettaminen – Jari Heiska
  • Keittimen huoltoa – Jari Heiska

Ilmoittatuminen 10.5.2024 mennessä, paikkoja rajoitetusti.
Hakulomake